fan jag hade värsta bra rubriken, kommer du ihåg moa vad det var, jag har glömt. skit.

hejsan! Jag dör av allt plugg och det dumma är att jag inte pluggar, för det känns för mycket, omöjligt, bläh, hej ig i svenska, engelska och kemi, tror fan jag kommer få det...nej nu ska jag tänka på annat något roligare! Moa och jag hade flummdag i skolan idag, har nog inte skrattat så mycket i skolan som jag gjorde idag. Karatefylla på rasten för att sedan komma försent en stund in på lektionen för att se klart avsnittet, det sista för sesongen!! BuHuHu men faaan vad bra det var! Fick såklart inte försening eller nåt sånt skit. Kom på att bara man går in cool som om inget har hänt när man är sen så tycker nog läraren, jaha men det fanns säkert någon bra anledning....:p

skoldagen fortsatte med flummerier och skratt och jag vet inte vad det var kul xD Allt känns mycket bättre när man inte tänker så mycket på läxorna utan snackar skit och annat mycket nödvändigt! Och planerar massa "otroligt" bra raggningsmetoder....

Snackat skit om Barbror sjuuuuuuka beteende, hon tog mat från en elev!

så tack moset för att du förgylde min dag mycket <3

nu sitter jag här och lyssnar på carlings lila fina webradio med jultema typ, as fint, retrotema också! Tryck på länken och sedan på radiobilden.

http://carlings.com/sv/

Tumblr_ltwc9pb1ba1qb5g50o1_500_large
bara för att de är två knasiga personer, som du och jag

imoron blir det vinprovning på cheytoan, woop woop
, hejdå!


helt insane, är i chock, samma dag. Ödet.

Hej, moa din upptäckt var skillad, och cool, tack för det xD

nu till seriösa saker, mjäh har inget att skriva. Kom precis på att jag har sjukligt mycket plugg, och inte småplugg nu snakcar vi. Träningsprogramet, svenska talet, romananalys, p-häfte(kemi), eget arbete i kemin, kemiprov, matteprov, tyska. En heeel del som ni ser D: fy n dags att börja plugga?

har börjat lyssna på rock, inte så konstigt kanske...men jag gillart!

U2 – Sunday Bloody Sunday

Nickelback – If Today Was Your Last Day

3 Doors Down – Here Without You

R.E.M. – Losing My Religion

Pearl Jam – Alive

Royal Republic – Full Steam Spacemachine

Pearl Jam – I Believe In Miracles - Live at Benaroya Hall

Breaking Benjamin – Follow

Them Crooked Vultures – New Fang

en hel del gammalt jag lyssnat på och nytt.


Tumblr_lj1rappmgk1qed6c4o1_500_large
nejmen hejdå<3


the reader..

The_reader2-520x312_large

300448_211982538855067_100001299671041_510937_3538191_n_large




A_film_the_reader4_1126916c_large

3255723432_e2304f549b_large
Tumblr_kto3u4gzkw1qzstqeo1_400_large

Idag har jag icke pluggat, bra där...jag har vart på ikea och tittat på film ^^ såg the reader. Skit bra film tycker jag. Ganska speciel, med mycket känslor, sådant jag gillar när det gäller film. Även en väldigt vackert gjord film, synmessigt. Nu ser jag inte fram till skolan imoron, men thats life.
puss och hej.


one direction

hej jag vet jag är töntig, men åh vad jag älskar One direction, de är så snygg, söta, och bra ^^!

Tumblr_lutggldxjw1qjdfyjo1_500_large

310775_201248909945640_187483004655564_502950_587461581_n_large

Scaled_large
håret och leendet<3

Tumblr_lrbotyixvk1qideyco1_r2_500_large

One Direction – What Makes You Beautiful

Tumblr_lvduvi89sf1qgnz0po1_500_large

            

   så heta ^^
hihih
One Direction – One Thing 
One Direction – Same Mistakes
One Direction – Up All Night


döööööööööööööör xD

hejsan! Har vart en toppenhelg tycker jag! Igår hade jag pass på spöktunneln, jag lyckades dock slippa attt vara innuti den så jag stod vid kassan och släppte in folk! Helt okej, men blev ganska seg efter det :p Lite roligt dock att karon var där nästan hela mitt pass och hängde med wille som satt i kassan så det var ju trevligt att snacka med han igen! sedan var jag med moa lite sen så va jag med elle, sara och amanda mycket trevligt! Träffa även Jörn, Anton och Vicent så det va ju lite kul :)

sedan åkte vi till min moster för att fira axels och jacobs födelsedag. Det var kul att träffa kusinerna och snacka om sånt som har hänt på sistone i ens liv.

Idag sket jag i kören, 1a advent, för jag pallade inte va i kyrkan kl.10...så nje. Jag ska faktiskt vara med på alla 7 luciatågen så jag tycker att jag ställer upp rätt så mycket ändå!

Sedan åkte jag till skolan för att träffa sara kl.12. Vi skulle se när alec skulle spela i baren, han va as bra. Tycker jag :) sedan gick vi runt lite snacka skit och ah. Sen såg vi även jean blue spela i baren också bra. Klockan två skulle jag träffa Tove vilket jag gjorde, även vi gick runt och checka läget och sen tog vi en fika i 1ans klassrum och snacka igenom våra liv för närvarande. Alltid lycka mysigt och underbart att snacka med tove efter en vecka eller mer som man inte har setts!


Sen åkte jag hem, sjukt trött och ah. Moa, Gabbi och jag skulle ju gått på klubben ikväll hade vi tänkt sen va gabbi skit trött efter att stått i spöktunneln hela dan så hon skulle inte orka och moa va inte skit pepp heller kan man säga ;) så vi beslöt oss för att ta det en annan gång! :)

nej nu ska jag nog dra mig till min säng, är trött. Super skönt är ledig imoron, ska försöka plugga lite! men ah vi veta alla hur det brukar bli med det för min del.....;D

dessa bilder förklarar min helg rätt så bra
New_orleans_large

Tumblr_lutibdljl71qb5t88o1_500_large

Hate-762e803e098c830f6e98da65cde71323_h_large

Tumblr_ltkmrw5yku1qaobbko1_400_large
Scaled_large
bilder we ♥ it


The Whitest Boy Alive – 1517

The Whitest Boy Alive – 1517 - A Cappella

Biffy Clyro – Many Of Horror

hejdå. ♥


...................................

Asså jag e såååååå deg >.< gumnasiemessan va kul och kul att snacka med lite random personer och så, och kul att gå runt med mos och kika på alla andras montrar. Lammkött säger jag bara, hahah. Så det va kul Efter åt åkte jag med mamma och shoppa lite, trodde det var nån födelsedags present som hon ville att jag skulle se men så va det inte alls xD Så det blev random shopping, alltid trevligt! Hitta en tweedkavaj, som jag har letat, den var perfekt! Sedan en fin blus och vantar. borde verkligen lägga upp en lite bilder, orkar bara inte ta några...xD har typ ingen tid får bli senare!

Sedan åkte jag tillbaka till skolan. Var där halv fyra, gick hem åtta -.- men det bli säkert bra, var inte riktigt klart när jag gick men nästan. Jag tcker det är skiiiit läskigt! Nu ska jag sova tror jag, ses! <3


the doctor in me

hej mina 7 bloggläsare! Inte så många men en naggade god skala! ananrs då? nejmen det funkar. Skit najs igår som vanligt men det blir faktiskt lite anorlunda när det bara är ett band och inte två blir liksom mer och mysigare, jag vet inte men det är lite anorlunda :) Sjuuuukt mycket snyggt oxkött också, dreggla en hel del neh men ah...u now that I mean Biiiiiaaaatch! haha spårar lite. nej men ah. moa tjatar på att jag ska gå med i nåt simsfacebook spela vilket jag inte vill, för det är skit tråkigt och dåligt, nej ska man spela ska det vara ett köpe spel för 500-600kr då är det ett bra spel.

de har ju sjukt många bra låtar och flera album men här är tre låtar som blev nya favorit, för att de var sjukt bra live!
Deportees – Will You Talk (If I Listen)

Deportees – The Doctor In Me

Deportees – Medicate It Right

tror jag ska dra mig till sägen ska ju va på gymnasiemessan imoron, pepepepep! nja men man slipper skolan ^^

såå hejsvejs!



Ibland gör man rätt, ibland gör man fel. Lev med det. Min syn på nationella och alla andra prov.

yjabba tjena hallå vi säger så!

jag är så utmattad efter nationella, det tog på mina krafter, provet är ju långt från början sedan får jag längre tid så a det blir rätt mäktigt :/ hoppa spå ett g i alla fall! :D

snart ska jag dra mig till alvik för att träffa moa! :D vi ska se depotees i radiohuset, ska bli as nice! Nu ska jag äta pizza, sååå ses!
<3

Markus Krunegård – Ibland gör man rätt, ibland gör man fel 


dance battle!!

hej, jag har inte bloggat på år och dar, beklagar detta! Men jag har pluggat så mycket (faktiskt!) på senaste tiden så ah det har inte blivit av, Idag i alla fall hade vi breakdance på gympan så jag och moa hade bestämt att vi skulle ha hip hopar kläder hela dan efter lunchen! xD Och så blev det, as coola vi va asså!



fuck yeeeaaah!

ses <3


kul kväll igår!

tjena mittben! Min style det...:p nej men går dagen med överrasnings middagen blev jätte lyckad! Jätte kul att sitta vid bordet för att sedan se elles min när hon kom med emmy, gabbi och anna och jag och sara satt där redan, mycket roligt! :) maten var god och sällskapet trevligt, så det blev lyckat.

Idag ska jag åka till stan med nike och sen va med moa :)

see you later alligator!

Deportees – Under The Pavement- The Beach


super najs!

tjenare blogglisch! Ska snart gå till skolan. Måste bara säga att kvällen igår blev fett! Först stå 1 meter ifrån dem sedan sitta längst fram och sen var de jätte, jätte bra live! Tomas Stenström var också jätte bra och snygg! Ska haffa han...han är snygg, sjunger bra, och kan spela gitarr. JAg dööör! nej nu ska jag dra mig vidare, ses! <3


kvävs sakta men säkert av, läxor...

HEJ, blir ett kort inlägg måste nämligen PLUGGA! inte okej! P-häfte som jag inte har börjat ska in på måndag, tal som jag inte har börjat på vet inte riktigt när det ska hållas...tyska läxa till på fredag, plugga inför nationella engelska på fredag. ganska så jobbigt. Särskilt när jag ska göra saker nu på alla kvällarna fram över...och kommer hem sent. Idag till exempel är det Foster People och Thomas Stenström, vilket är skit najs! Med moa och kanske gabbi kommer typ hem 23.00 tidigast...så ni förstår min lilla fina kris situvation.

Foster The People – Call It What You Want

Thomas Stenström – Detsamma
Hejdå nu är det plugg time!!


problemet med dig är att du är på låtsas, fast kanske är det bara så man kan vara äkta...

HEJ!
 Assså shiiiiiit jag är äntligen klar med fucking ideologin skiten! Helt otroligt xD I made it! Nej jag vet fett sämst, 1 vecka sent...nej men nu ska jag sova skit trött!

BÄSTA skriv musiken:

[ingenting] – Precis Så Jag Känner

[ingenting] – Rehabilitering

[ingenting] – Här Kommer Solen

[ingenting] – Tack.

[ingenting] – Lisa Sa

puss <3


händelserik söndag!

hej, har inte bloggat på ett tag och det har hänt en heel del sen sist ;)

Kvällen igår hos Theodor blev jätte lyckad tycker jag! Vi blev väll 15 pers tror jag, det var roligt och god mat! Kul att träffa lite gammalt folk och nytt!

Idag då har jag vart och shoppat med mamma, najs. Blev en hel del faktiskt, så det var ju roligt! Får se om jag pallar lägga upp nån bild imoron...

Sen till det riktigt roliga jag har gjort idag! Jag var på red carpet med Moa på filmfestivalen. Vi såg filmen en dag phuket. Den va skit kul och bra! Innan fick man olika tilltugg, kärleksmums, oliver, och snacks och mer. Men till det bästa det fanns 2 barer! Men vi gick fram till en i hopp om att vi kanske skulle få en drick...han fråga om leg, vi baah asså vi har inte med oss det...han bah: jag kan tyvärr inte ge er då...Sen gick vi till den andra också hon bah:jag måste bara se ert medlemskort så att jag vet att ni ska va här...sen fick vi!!! VICTORY! Hahha as god, smaka inte ett dugg sprit så man kan ju fundera på om de snåla med whiskyn! xD NEj men det var as ballt tyckte vi ^^ sen så när jag satt på spårvagnen och väntade på att åka hem kom theodor! Fett flum! Så jag fick sälsis av han hela resvägen så det var trevligt :3

sen så har det gått så där med plugget, men va fan hällre ha kul än bra betyg, bara jag får g....heheh ^^
Så dagens höjdpunkter:

Kläder
Moa
Drink
Bra film
Theodor

Timo Räisänen – Fear no Darkness, Promised Child
bara för att han är så fin.

väl mött


...

tjena mitt bena! E fett seg idag utan nån anledning...ska till tedd sen ska bli kul! :D Idag har jag inte gjort mycket, badat med MASSA skum och doft ljus och lyssnat på techno samtidigt det e avslappning det! Tittat på en skit konstig film...Sixteen Candles, hette den.
den va både as dålig och b men även as skön och bra xD sjuuuuukt snygg kille i alla fall ;D





Saturday Night At The Movies – Music From: Sixteen Candles
men den är ju as gammal från 1984 så han är ju gammal nu men endå, han var fin ^^
 neh men nu ska jag göra i ordning mig! Ses! <3


The art of getting by..

tjenare! Skriver och skriver men det blir bara skit. Så ligger det till med samhällskunskapen. kul liv kul. Ska strax till kören men först ska jag skriva lite om vad jag gjorde igår kväll med moa bästis! Vi gick på "the art of getting by" på filmfestivalen, den är äntligen igång! :D Den var super bra, älskar den! Jätte charmig och romatisk, men verkligen inte som en amerikansk kärleksfilm för det var mycket annat inblandat t. ex plugget i skolan mm. Så jag rekomendrer den absolut!







Freddie Highmore ...

George Zinavoy
Bra skådisar också Emma Roberts och Freddie Highmore.


hällsningar från andra sidan jorden.

Juste glömde säga att jag har fått ett vykort, från jenni i japan! Blev jätte glad när jag fick det och det var roligt att läsa om saker som hon varit med om. Kortet var även väldigt fint och inspirationsrikt motiv! Ska nog sätta det på min högtalare där det finns andra små japansktinspireierade saker. Det passar fin fint i mitt rum! Tack Jenni det var jätte fint! Synd bara att jag inte kan skicka tillbaka något till dig då du flyttar runt bland familjer :( Nu är det bara 42 dagar kvar tills du kommer hem, jag längtar!







Ane Brun – Big In Japan


aldrig ensam

tjenare! Kör hela dan var inte kul, fy fan asså barbro är sjuuuukt jobbig D: usch blev inte bättre av att vi ara ska sjunga medeltidsånger...>.<det var sjukt segt bara :/ vi fick inga raster bara lunchrast. från 10.20-14.20! sjukt! :O Nej men sen prata vi lite med barbo inför musiken på eftermiddagen och fråga om vi inte kunde få sluta lite tidigare och tro det eller ej det fick vi! Trodde jag aldrig! xD Så det var ju trevligt ^^ har bestämt hur jag ska göra med imoron jag ska skolka hela dan imorn, orkar verkligen inte gå till enskilda....xD desutom måste jag skriva klart om ideologinerna som ska vara inlämnat redan...:p så det är så det ser ut imorgon, plugga sen ska jag nog gå på nån film med moa och äta på mac donalls :3

Armand Mirpour – Lucky Lady Hotshot ny låååt! eller ah har ju hört den live men endå, najs!

lägger upp lite fina bilder på armand bara för att han är just det för fin! <3







juste synd att jonathan johnsson ska spela på södrateaterns scen....:( ville se han men vill inte gå på en konsert där man sitter ned....:/ verkligen bittert för hans nya album äger!

Jonathan Johansson – Klagomuren

men denna är fortfarande min favo ^^
Jonathan Johansson – Aldrig ensam


mycket skratt och bullar :3

heeeej!

Va precis på "på minuten" inspelning med familjen så sjukt kul! xD As episkt att min förra mattelärare Willhem va där också och en matte-vikare som han känner som jag hade också! xD Nej men det är jätte kul  och så får man fika innan och i pausen. Så det är ett mycket trevligt nöje! Nu ska jag ehh jah lyssna på musik och spela worldfeud, är HELT fast. Jag spelar mot nike och mamma men även random personer..,jag brukar roa mig med att chatta med random personerna det är kul :p neh men ah imoron har vi morgonperiod, vi har en y period i 3 veckors tid. Parzival! Sjukt flum men jag gillart! Sedan är det körprojekt till 14.00 sedan musik i två lektioner. Så det blir massa musik imoron med barbro....jag har delade osikter. nej men nu ska jag sova eller ah spela worldfeud....xD

Thundercat ;)


dör lite smått här i soffan..

Det var as najs på Cirkus skit lite folk, väldigt mysiskt..vi stod i alla fall längst fram och det är ju alltid bäst! :D Sen så har jag blivit kär också i Kim Vadenhag xD så sjuuuuuuuuuukt snygg! Och han är både bra på att rappa och sjunga kan det bli bättre?!

Och sara kommer du ihåg att han va lite lik RMK i utseendet och hans artisteri? Kolla vad jag hitta när jag googla hans namn!!





De känner varandra! Hahhaha :D
men detta måste dock vara ett tag sen Rikard ser mycke yngre ut än vad han gör nu :p







jag dör geee mig! Och det som är otroligt han är snyggare i verkligheten, helt sjukt! :O

Norlie & KKV – När jag går ner mycket bra.


Håller jag ihop eller faller itu, men vad som än händer vill jag andas nu.

hej!

ska dra till cirkus med sara nu och se lite sköna hiphopare! bla Petter och Lazee!!! Älskar Petter ska bli kul att se han igen :) Neh men nu ska jag typ gå så det blev ett super kort inlägg men ah ah.



Petter – Goda dagars magi


............

tja, gjorde båda mina solon idag kände mig inte alls säker på det ena innan men jag körde det endå, och det gick bra, helt otroligt! xD Kom massa söta tanter efter åt och krama mig och berömde min fina sång :p så det blev ju lyckat! :3 snart ska vi till morfar och farfars grav och äta middag hos farmor och äta middag med släckten och gå till farfars grav. Det är mysigt men sorgligt, och oftast svin kallt! Men nu fassan jag på youtube inte bra inte bra...

           

                                                     " Everyone was wearing fingerless gloves...."

            

                    "What, you think I'm stupid? I'm not a part of your system. My dad's not a phone! DUH!""

              

                                                            "One pierced ear and ankle socks"

                     hahahah de är verkligen så jävla braaaaah! Kan se deras videor om och om igen! :DDD

att sitta i en fotölj med en halv deckad kille på sig och en ganska så jätte full jimmie med. är en konst

Hej jag är hemma nu om ni har missat det..:p kom hem igår på kvällen typ halv tio eller nåt. Gjorde ordning mig på en kvart och fick skjus till bussen snabba puckar asså ;D Väl i ekerö centrum väntade moa och gabbi och hässelbygänget! Sen kom erik, anton och adam och mötte upp oss. Fört var festen hos Jimmie ganska stel för de hade börjat kl.19...så de andra där var rätt så fulla xD Och inte vi då så det blev lite två världar möter varandra. Men det var trevligt och det blev ganska roligt endå tillslut! :P Tur bara att Tomas, Stefan, kasper och Kristina(hässelbygänget) földe med annars hade det inte alls vart kul. Då skulle det bara blivit jag och moa och gabbi en liten stund...:p Det var mysigt att sova hos moa efter också. Så himmla segt att åka hem ensam och komma hem typ 2-3...så det är alltid lika trevligt att få sova hos dig moa när det passar, det ska du veta! ♥

Så idag när jag kom hem typ två så tänkte jag näh nu MÅSTE jag börja med den där jävla idologiskiten, men så blev det så klart inte. Jag strö titta på tv hela dan...smart chey. Sen kom mormor på middag, oxfilé nomonomo :3

Imoron ska jag vara i kyrkan kl 9.45...segt. Sjunga solo, bläh vill inte, men men thats life! Neh men ah pluff.

lyssnar sönder Hurts totalt, neh men är fast för dem just nu.

Hurts – Stay

Hurts – Better Than Love

Hurts – Silver Lining

Hurts – Illuminated

nu ska jag se karatefylla, seeee yaaaah biaaatcheees!


låt champagnen flöda

Cha Cha bloggen! Både idag och igår blev det champagne för min del på resturangen 2 glas igår, super god verkligen! :3 Och idag En eferräts drink efter maten med citronsorbe blandat med det. Det var helt stört gott! Mamma tyckte inte att det var super bra dock att jag hade fått smak för det men det kunde hon tänkt på innan jag fick beställa det! :D heheheh Fett chilla föräldrar, för nu i alla fall...:p

Kvällen resturang var helt underbar, skit cool inredning och något otroligt mört kött, det möraste jag någonsin ätigt. Det var ganska dyrt där men det vart värt varenda spänn! Har shoppat en hel del också idag också en hel del på pull bear, där kan man nu för tiden i alla fall beställa från sverige :)





cardigangen



och dessa fast svarta, helt himmelskt skönt med sånna här byxor ^^

ah och så lite andra saker som jag inte har bilder på..:/

men nu hade jag tänkt att sova faktiskt e super seg och mätt! xD men imoron åker jag hem kl.17 nånting går planet ska bli lite skönt att komma hem också, och jag hoppas verkligen att jag kan få lit plugg gjort då!! :OO
men hejsvejs!


toa pappret på hotellet luktar melon, coolt! xD

hejsan!

Om ni undrar varför jag inte har bloggat nåt sedan jag åkte är det för att jag glömde mitt kamerabateri -____-" Så jag har inte pallat...

Men ah det är väldigt mysigt här och det är trevligt väder lite varmare än hemma och sol och inget regn! Har inte shoppat så mycket än ett par påfågelsörhängen och en klänning denna:





från Bershka, jag älskar den affären synd att den inte finns i Sverige :(

Vi har ätigt god mat och gått runt massa och åkt tunnelbana och idag har vi vart på badet, Sezéchenyi. Utamhus och inomhus poler med olika tempuraturer de ute är varmt, sjukt skönt! Så det var lyckat! Sen skulle vi shoppa i west end shoppingcentrum men de var inte så många affärer öppna så vi ska dit imorgon :) 400 butiker...najs!

Jag har tydligen vunnit en siesta tröja också. De lotta ut 5 st när man köpte en october biljett, och jag vann helt otroligt, jag vinner aldrig saker ju!! :DD Ska ha den på Siesta sen kommer bli najs :3

neh men nu tänkte jag lägga upp lite bilder som nike har tagit :)


den berömda (typ..) kedjebron.

vi åkte upp till ett berg med en jätte söt liten sak ^^



as snygg kyrka på berget.



hahha :) det var jätte fin utsikt över staden där uppe!


Petula Clark – Down Town

Zager & Evans – In The Year 2525 (Exordius & Terminus)

dessa går jag runt och sjunger på 24/7 det gör nike gaaalen! xD mamma sjunger med hon lite också :p

neh men nu ska jag fixa till mig till att gå ut och äta! ses <3


RSS 2.0