.................

Det har både vart en awsome helg och en fruktansvärd helg. Haha... Jag säger inte mer än så förutom att jag är lyckligt lottad att jag har så fina bästisar! <3 Idag har jag hämtat ut mitt legg, mitt första någonsin, och nu är det exakt en vecka kvar till Barcelona! Fan va fett! :D Peppilipepp!
 
Hade utvecklingssamtal idag också inga ig varningar, jag äro förvånad, och en hel del mvg och vg så det var ju ett litet plus! Men mest g såklar.
 
Imorgon har vi halv da så det är ja najs det med. Då ska jag hem och plugga men vi får se kan ju sluta med att jag åker och shoppar istället, brukar bli så...
 
Vampire Weekend – Horchata
 

asså åh

Bitterheten som infaller sig när man blir erbjuden att få gå på Dans Dakars intima fest på spotifykontoret och ta med sig en +1 och så är det den 10 maj. Barcelona resan gå och ta dig.
 
fuck.
 
hejdå så länge,
 
Röyksopp – Poor Leno
 
juste jag va hos polisen idag och fixa legg, 5 arbets dagar skulle det ta, alltså får jag det innan  Barcelona, trevligt.
 
saknade dig bästis denna totalt verdelösa skoldag idag...
 

Min framtida ensamhet ser ut att tas ifrån mig, jag som hade tänkt att bli the crazy cat lady....attans!

Hej. Jag borde vila när jag äntligen blivit frisk. MEEEN det är ju inte så kul....Så i fredags gick jag och Linnea på West Side Story och det var super ballt så tack Linsen för den stunden!
Sen åkte jag hem och la på min WSS Lp på snurr. Jag älskar att lyssna på musikal på vinyl och jag har en hel del klassiker.
 
Igår så åkte jag till stan med nike och gjorde min DJ utklädnad komplett med ett par knall orangea strumpbyxor. Sedan gick vi till stadsbibblan och låna böcker an mass. Sedan köpte vi godis an mass och åkte hem. På kvällen kom vi på att det va kulturnatt i staden och åkte och passa på att gå på hår och smyckes utställningen på naturhistoriaska. Och gud vilka fina smycken de fanns där blev helt tagen, haha. Sedan åkte vi till stadshuset för att gå på fest men det var fler som tänkte göra det så det var en groteskt lång och stor kö. Vi stöd i en halvtimme sedan blev det så himla kallt och de sa informerade om att det skulle ta en timme till innan man fick komma in så vi struntade i det. Men borggården var coolt belyst den me så en liten upplevelse var det allt :p
 
Idag har jag tittat på dokumentärer, läst som en snigel om apartheid och nu skriver jag på historia uppsatsen om samma ämne. Det går okejsch, förutom att jag ständigt dras åt ett annat ämne alldeles för mycket. Musik. Som alltid när jag ska skriva skolarbeten, blir det paralleller till olika musik eller musiker, och det tar liksom över. Jaja det är så det blir. Lev med det lärare! 
 
Men hej så länge, ikväll ska jag promenera med Tove och gud vad mycket vi har att prata om minsann!
 
Larry Kert – Maria
Larry Kert – Tonight
åh älskar att det äntligen har blivit tillräckligt varmt att använda burberryn! <3
 
 

Säg aldrig förbi. Nej, säg att du är fri tillslut

 hej. Mår lite bättre idag och i morgon ska jag försöka pallra mig till skolan det är sovis så det ska väll kunna gå. Jag var fett ledsen igår och allmänt miserabel (hänvisar till gårdagens inlägg) och det är väll så fortfarande. Men lite bättre. Gårdagens höjdpunk var när Y ringde och vi snacka i över en timme. Alltid lika trevligt att pata skit, känslor och livet med den baben. Love you.
 
Men seriöst, tack för erat stöd, det betyder mycket. Och även fast det inte hjälper mig ett dugg med mitt pluggande och även fast ni erbjuder hjälp så finns det ju inte riktigt något sätt att hjälpa mig med det. Då måste ni skriva åt mig och det vet jag att ni inte vill, hehe. Men stödet betyder mycket det med.
 
idag har jag sett de senaste avsnitten av Grim som man kan och nu måste jag vänta tills typ två veckor på nästa som gå att ladda ned seglisch. Detta fin fina album har underlättat min dag idag mycket!
 
 Håkan Hellström – Det kommer aldrig va över för mig  <3
 
Jaja nu ska jag försöka att sova, vilket kommer gå så där för att jag hostar 24/7
 
Juste jag kom på vad jag ska va skivan på tisdag. DJ! :P
 
 
så ses imorgon mina school bitches! <3
 
 
 
 
 

Jag har blivit det som Ola föraktar allra mest. En soffpotatis. Dock mot min vilja.

Hej Berlin var fantastisk, men nu är jag dock sjukare än innan. Konstigt fest var ingen bra medicin tydligen...ja så jag är hemma och spenderar dagarna med att sova, hosta, gråta, snyta näsan, äta choklad, se sista avsnittet av glee s3 och gråta konstant i cirkus 45 min. Vilket gjorde andningen mycket svår och mitt täcke dyngblött. Att mahjong strök sin svans över mina tårfyllda ögon gjorde katastrofen ett faktum.

Jag är så jävla matt, jag har ingen ork till något. Så nu inser jag att jag inte kommer få fullständiga betyg och om jag inte blir frisk innan helgen. Detta får mig att böla ännu mer. Och ja jag har skickat ansökning för plugg i höst, vilket inte spelar någon roll då betygen inte kommer va godkända. Fuck.

Och jag vet att ni inte vill läsa sånt här och då kan ni bara skita att göra det. Men det är så livet för mig är just nu. Det suger.

Men jag vill tillägga att jag älskar er även fast jag kanske inte alltid verkar göra det. Just nu hatar jag livet, inte er, punkt.

http://open.spotify.com/track/6GnjOfq4MFPmDKkUV8zFD8


BERLIIIIIN!

så fick en ny mobil av pappa igår, s
å nu har jag Iphone igen. Lycka. Så nu är jag pepp på resan, trots att jag är sjuk, skit hostig...men är det Berlin och party med mina underbara vänner kan man inte va annat än pepp!
 
fick studentmössan igår också, fett nöjd! :D
 
här är Berlin listan som jag och my Girls kommer ha rullandes på rummet, wihu!
 
BERLIN
 
 

här ligger jag lat som en bortskämd son

Hej. Jag mår skit. Är fortfarande sjuk har fan vart det i två jävla veckor snart, när ska det ta slut liksom! Det måste bli bra till torsdag det bara måste. Jaha Två andra skit jobbiga saker med att va sjuk är att jag var tvungen att ställa in ett serveringsjobb som jag skulle göra med Tove och några andra på en fest, och lika så ställa in alla mina solon som jag skulle sjunga imorgon. Blä. Det är otroligt frustrerande att inte kunna sjunga. Jag sjunger falsk och rösten bryter och tar slut hela tiden. Och det kanske inte låter som ett världsproblem men det är super jobbigt för mig som brukar sjunga varje dag. :(
 
Så nu lommar jag bara runt här hemma i min nya one piece utformad till en apa som nike köpte åt mig från London. Ja mamma och Nike kom hem igår, sjukt sent men oj så mycket presenter de hade med sig. Fina kläder, skönhetsprodukter och massa godis! Jag som redan har kvar massa godis från påsk, hihi ^^ Så då blev jag glad och det kändes som jag fyllde år :)
 
Nu ska jag fortsätta plugga. Plupp <3
 
körsbärsblomms klänning! Hur vacker som helst är helt tagen haha. Och spets cardigan som jag velat ha jätte länge, mamma vet vad jag diggar :)
 

om du och jag har tur, kommer vi hit igen

[ingenting]

här ska det minnsan fikas!

hej.
Land vistelsen vart super mysig, men det är klart när man har så mysiga kompisar! <3 här är lite pics från det!
 
eld mästaren kirra brasan, alltså jag.
 
Asså det äro märkligt. Samtidigt som jag på otroligt bra humör, livet känns najs och jag träffar fina människor hela tiden så känns livet samtidigt skit. Jag borde plugga men jag shoppar, hejdlöst. Jag blir sjukare, rösten försniner mer och mer. Men min medicin, konsert, fest och sena kvällar verkar inte hjälpa. konstigt. not. Nej men nu fick jag panik jag tror jag har solo mässa på söndag med nike. det borde va då. Herre gud. Jag.kan.inte.ta.de.löjligt.höga.tonerna.i.nu.läger.fuck.
 
Ja sen skjuter jag fram plugget som vanligt fast jag borde skjuta nåt annat istället kan man tycka, nej.
 
Jaja går dagen var i alla fall fab! Bästa konserten med finaste bästisen. Och oh lord vad bra Jake var live och hur jävla fin som helst. Jag blev kär. Han spela en hel del nya låtar också och alla andra som man hade peppat för. Så det blev mycket alsång och jubel. Och jag fällde en liten tår när han sjöng denna Jake Bugg – Someone Told Me sedan sjöng han 3 extra sånger så det var ju najs!
 
Efter konserten träffa vi linnea (<3) utan för och styrde kosan till Baba och där mötte vi upp hitta Nemo killarna och stod i den där jävla kön över en timme. Så det sög. Väl inne var det en rätt ball underground klubb med skit bra musik! Det blev en hel del pardans för min del men det var inte helt lätt att dansa där asså det var så röjigt, haha. Träffa en hel del välkända ansikten, vart lagom stelt...
 
Sen Pinna vi hem när de stängde och fick sälsis en bra bit av killarna. Men åh så najs det var att krypa in under täcket i mos säng <3
 
Idag så väcktes vi av Emils trummande.......-____-  men åt trevlig frulle sen så det funka. Sen hoppa jag vid tc för att köpa present till nike och köpte jag men jag köpte mer till mig :3 fan jag spontan shoppa för över 1000kr så här precis innan berlin, hahah! Så kan det gå.
 
långklänning från hm och lika så strumpbyxorna, skorna från din sko. sjukt sköna läder och läcker färg <3
 
axplock på najsa låtar som dök upp på dansgolvet!
Familjen – Det Snurrar I Min Skalle
Caesars – Jerk It Out - Original Mix
Håkan Hellström – Ramlar
The Strokes – Last Nite
Jet – Are You Gonna Be My Girl
Queen – Don't Stop Me Now
 
 

*snörvell*

tjena mitt bena! Nu har nike och mamma åkt till london, kul för dem. Själv är jag fast här sjukling som vanligt. Jaja jag hoppas på rese presenter i alla fall! Men jag ska faktiskt också på en resa. En överlevnads resa till amandas land senare idag! Ska bli fett najs, jag två underbara tjejer, ett öde hus, nuddlar, film, 50 par lager kläder och annat gott! Så nu har jag packat. Vi stannar till imorogn. Sen så är det ju första april idag. Och jag brukar ju inte va så lätt lurad, det brukar ju va jag som luras. Men idag gick ja på Joans april skämt. Jag gick på att han skulle åka till USA resten av året och ha praktik på nåt coolt filmfirma. Och ja bah, fan va coolt grattis! Sen så var det ju inte så. Då blev jag sur.

Nu så skriver jag analyser av alla handa slag och detta inlägg. Sen fick jag ett iPad tangentbord av pappa i fredags. Jag och mamma konstatera att jag behövde ett för mitt skolarbete och sagt och gjort åkte pappa och köpte ett till mig. Chillerill liksom. I löööve it!

juste fun fackt idag har jag sett mina ena grannar mer än vad jag brukar göra på ett helt år. Oj nu dukar de upp värsta fika partyt också, hmm kanske ska hänka...nje.

nej nu ska jag lyssna på sånt här diskodunk http://open.spotify.com/track/3GKk5XgDqddCfe8jcIABTW och fortsätta plugga Hej då!


RSS 2.0