Grattis än en gång min fina 19 åriga Bästis! <3333

tjeeena!
 
Lovet hitills har varit väldigt blandat! Ena dagen är jag så sjuk att jag bara kan ligga i soffa och snyta mig och hosta 24/7 men när det blev bästis födelsedag blev det lite bättre. Jag spändera påskdagen med familjen + mormor och farmor. Jag har fått as mycket godis. Så nu äter jag godis hela tiden. Jag har en skål som jag liksom bär med mig vart jag går som jag fyller på ständigt...min tandhygienist kommer inte bli glader när jag besöker henne på torsdag...
 
Men på kvälls kvisten fixa jag till mig med min missoni inspirerade klänning från Oasis. Och körde på guld make. Möte upp Sara på bp och åkte till Linnea. Där samlades vi tjejer och förade och lyssna på pepp musik, Moa öppna presenter. Och min present (mobilskal med bästis och jag på) blev väldigt lyckad :3
 
lånar linneas bild en aning ^^
 
Sen begav vi oss in till stureP och styrde kosan till Ambassador! Vi kom in genom Moas kontakt och det var fett najs! Jag haffa som vanligt. Jag är alltid delad inför det där, jag kan liksom inte säga nej. Är det en söt kille liksom vad kan det skada? Nej men det är lustigt för jag bestämmer mig ganska ofta att jag inte ska haffa, men sen blir det alltid så ändå! Så jag måste verkligen bli bättre på att säga nej. Och killarna borde lära sig att jag inte vill gå hem till dem och dricka champagne, och absolut inte behöva göra något mer. Hej tjena liksom.
 
Vi stanna super länge de stängde ju 5 men vi gick en stund innan dess och jag sov hos Sara och jag vet inte när vi somnade haha.
 
Idag har jag haft en seg dag som börja med påsk lunch med familjen plus Isabele.
 
sen har jag sett klart Glee säsong 2 som jag förövrigt såg på 3 dagar..nu ska jag kirra trean också!
 
just nu dricker jag en påsk drink. Vitt vin, citron juice, och garnering. Good stuff.
 
 
 
Juste glömde kanske nämna att min sommar är antagligen planerad i detalj nu. Jag längtar!
 
Lika mycket som jag längtar efter detta, nästa torsdag kommer bli helt jävla FANTASTISKT
Jake Bugg – Someone Told Me
Jake Bugg – Simple As This
 
I've been falling, crashing, breaking
All the while you were stood here  waiting
For me girl (bästis your my girl)

I'm only halfway of the stairs

Hej.
 
Livet är sådär just nu när det borde vara på topp!
 
Anledningar för att det ska vara på topp:
 
jag blir tillfrågad att sjunga solon ständigt av min körledare
 
jag satte solot ikväll nästintill klanderfritt (trots att jag är krasslig)
 
jag och mamma kirra biljetter till att få se Rodriguez på stockholm music & art (festivalpassen + lördag & söndag vart slutsålda under första dan)
 
jag har börjat måla igen
 
jag vann en bok signerad av hästpojken
 
jag vann en gb tävling och ska få glasscheckar hemskickade
 
jag har shoppat
 
jag äter glass och godis varje dag. skyller på min halsont, så familjen köper ständigt mer.
 
det är lov om två dar
 
Berlin trippen är super nära
 
Bästis fyller år
 
Anledningar varför det inte är på topp:
 
jag sliter ut min röst och hals för jag övar sång ständigt
 
jag kan inte säga nej till att sjunga solo
 
jag var hemma från skolan idag pågrund av sjukhet
 
jag ligger efter med så jävla mycket plugg, är övertygad över att jag har satt alla rekord i sena inlämingar just nu
 
jag ljuger om plugg för min familj för att titta på Glee istället.
 
jag vill inte vara centerpartist och gråter bara vid tanken
 
nu ska jag sova och gå till skolan imorgon like crazy och spana in Ys fina tänder, som jag har längtat <3
 
Rodriguez – Halfway Up the Stairs
 
 
 
 

Try

Tjenixen! Gårkvällen vart superb jag och Moa gick på ”mini festival” och såg tre mycket spejsade akter. Och jag tycker alltid att det e så befriande att se människor som gör det de vill och klär sig som de vill även fast det inte alls följer normen. Sånt älskar jag! Så creed till dem för att de går sin egen väg. Idag var vi och bowlade. Det var nämligen idrotsdag. Och eftersom bowling inte är så mycket motion beslöt jag mig för att jag skulle promenera till åkeshov. Det tog 45 minuter, men fungerade prima med Amy i min hörlur. Det var roligt att bowla och att man hängde med de coolaste tjejerna i skolan gjorde inte saken sämre. Sedan åkte vi till staden och åt asiatisk buffé tills vi storknade. Nu ska jag till kören om tio minuter.  Har helt omänskligt mycket körövningstimmar inplanerade närmsta dagarna. Min hals blir sämre och sämre och jag spydde just upp massa slem och kokoskaka. Älska livet! Not.

Beatrice Eli – Violent Silence

Beatrice Eli – It's Over

Lissi Dancefloor Disaster – I Will Not

Lissi Dancefloor Disaster – Try

Lune – Made Of Steel

Lune – Girls With Bangs


Jag är en fast kedjad femenist och min kropp är instängd av kedjor från min klänning-Random Killes tes.

Slutade tidigt i fredags så jag lyckades boka in en sång lektion, väääl behövlig! Sedan började de sista förberedelserna. Jag skrev om min redovisning och vart nöjd. Men detta skedde på lördagskvällen, Nu var jag "bara" tvungen att öva in den, till söndags dagen. Dagen D, domedagen. Det här är världens ände som en välkänd orkester skulle sagt. Och jag lyckades jag, lyckades öva in det hyvsatt. Avled inte på scenen och fick med en liiten oförberedd svordom "shitt" i snacket där uppe. Efteråt fick jag påskgodis, blomtee och massa kramar av min familj + mormor och farmor. Sen fick jag beröm an mass vid min utställning hörna i pausen och allt kändes gött. Hoppas på mvg, vi får väll se!
Att alla mina fina vänner klarade biffen gjorde inte saken sämre! <3
 
Men nu kan jag verkligen bli nervös inför musikalen och konserten dagen efter på heltid. Shitt asså. Blä.
 
det var nån som busvissla när jag visa bildspelet med mig och mina kläder...sjuuukt stelt!
Men nu ska jag släcka ned min dator som är det ända som lyser upp mitt rum och sovlisch. Imorogn är det halv dag och det är ju najs!

helglisch

tjenixen!
 
Det har vart en helt okejsch helg! Trevlig fredag och najs lördag! Lördan började med att jag köpte kedjor och såg anton live i Solna centrum. Så himla fin han är! Dog lite då. Sen åkte vi och firade min kusin och sen gick vi på teater med hela pappas sida släckt. Vi såg "Hjälp Sökes" på orionteatern. Sjukt bra teater med sång och massa söta djur! Det coolaste var ändå korna som gjorde cirkus konster, fantastiskt ju! Sen skynnda vi hem  och såg melodifestivalen. Jag är fett bitter för att ingen av mina favoriter vann. Anton, Ulrik, Yohio, David Lindgren. Men jag tycker inte att Robin var dålig, han sjunger bra men har aldrig riktigt gillat honom. Idag har jag jobbat med enskilda hela dan. Och jag är väll klar nu med det det fysiska men inte vad jag ska säga på den därjävla scenen sen! D: Fan asså.
 
Imorgon är det skola igen och blä. Sen har jag extra insatt körövning på kvällen. Shitt börjar bli nervös inför musikalen, det är så himla kort tid kvar och vi är inte alls klara. Tror det är två veckor kvar nu :o
 
jaja. nu ska jag sova, ne men titta på Netfix! puss <3
 

dör, snabbt och osäkert

hej just nu har jag TOTAL PANIK över allt som ska ske det närmasta veckorna, sjukt mycket plugg men värst och nervösast är jag inför nationella som ska redovisar på scenen nästa vecka. Så nu ägnar jag min vakna tid som jag inte spänderar i skolan till att. Sy, måla, redigera foton, välja foton och samtidigt försöker jag komma på någit att säga där uppe sen. Allt detta gör jag som en galen get. Jag förstår inte hur jag ska hinna. dör.
 
Efter som jag inte har någon mobil och därav ingen nutida musik så använder jag min gamla ipod. Denna gamla goding Erlend Bratland – Lost hade jag helt glömt! Kommer ihåg att jag lyssna på den 24/7 verkligen. När jag gick till skolan, hem från skolan, hemma, och när jag skulle sova. Jag kommer ihåg att jag satt på mitt rum och satte på denna i högtalaren och ba satt där och grät av erofori, eller nåt sånt. Hahah
 
Vem säger nej till en emo pop singer från Norge liksom, hahah. Nej men den var helt otroligt bra då, kan inte riktigt säga att jag älskar den lika mycket, men fan lite bra är den ändå!
 
He has the look! NOT...
 
Men det är kul att se att många av de artister som man lyssna på för flera år sedan håller och att jag lyssnar lika mycket på dem då som nu!
Gorillaz – On Melancholy Hill
Gorillaz – Fire Coming Out Of The Monkey's Head
[ingenting] – Ge tillbaka det
[ingenting] – Medan vi sov
Justice – Genesis
Justice – DVNO
The Prodigy – Breathe
The Prodigy – Narayan
Kent – Stenbrott
Kent – Stanna hos mig

vind "shopping"

tjenare!
 
Idag var då sista lovdagen, sjukt trisst. Den har jag spänderat i min säng, i klädd mammas mjukusbyxor a la 70-tal från om husade klädmärket Mahjong. Mamma digga mahjong då och hon diggar mahjon nu också, men nu i form av mobilspel och våran katt.
 
 
Jag hitta dom på vinden härom dagen (igår) och även andra klädes plagg så som ett par balla brallor, mamma sydda och fina sommar/vår klänningar lika sydda och smecksiga skjortor så klart! Så nu längtar jag till våren. Jag älskar min vind, om jag e lite deppig och på shopping humör brukar jag gå upp och checka läget, gräppa nån spännande vinyl eller fin kjol. Det konstiga är att jag alltid hittar något nytt spännade, även fast jag tror jag har kollat igenom allt. Jag tror att det är för att jag är så open minded, hahah eller inte.
 
Nej men det är mycket praktiskt, både närliggande och billigt för en student!
sen hitta jag denna underbara singel The Fortunes – Here It Comes Again så den spelas jag gång på gång på vinylenspelaren! love it!
 
hoppas alla haft ett bra lov, nu ska jag sova. Puss <3

I can´t control the way my body´s moving

 
tja, det vart en sjukt händelserik gårdag igår. Först hade jag sånglektion. Och lyckades som vanligt ta på mig att antagligen sjunga solo på en mässa. grump.
 
Sen så gick jag på impro-teater med moa och hennes familj. Det var mycket skoj, direkt efter skynda jag och moa hem till henne byte om snabbt som faan. Sen drog vi till Therese och förade med massa killar :p sen åkte vi taxi till Solidaritet, först kom vi inte in men sen gick vi in med de andra killarna så sjuukt najs! Vi dansa, hångla och för min del blev det även en hel del dirty dancing lyft hahah. Sen träffa vi Joan och hans kompis utanför men de kom inte in för att de var för unga...höll på att dö av garv, de är 20 vi 18. heheh.
 
Men det va inte bara en najs kväll nej klockan typ fyra upptäckte jag att min mobil var snodd. Så jävla jobbigt. Så nu är jag utan mobil i typ 5 dar, plus att om jag vill ha en ny så måste jag köpa den själv -__- 
 
.hatet.
 
Sen va vi där till typ halv fem sen så åkte vi hem. Sen sov vi till nio och gick upp och åt frukost och var inte i direkt bra shick nån av oss. Idag har jag legat i soffan hela dan och ätigt chips, bakisstandard.
 
Men sen var jag en sväng förbi engströms idag också! Jag hämta ut ett packet med en vit klänning, yes studentklänning. Jag tycker om den men den är inte amazing, men det är en väldigt söt klänning. Och det om jag hittar the perfekt dress köper jag givetvis den och har denna som söt sommarklänning. Men jag
är nöjd med denna tillsvidare ^^ Sen måste jag sy en liten underkläning, då den var alldeles för genomskinlig, men det är lätt som en plätt!
 
 
Och shitt vilket partylov det har varit, helt galet vilket jävla flyt. Träffat nya vänner men såklart finaste gamla vänner, druckigt massa gott, varit uppe förlänge och sovit för lite. Det har vart super <3
Anton Ewald – Begging- oh your sexy thing! Ser fram emot att se finalen nu!
 
 

release the kraken!

shitt  vilken kväll det vart igår asså. Det hände så mycket olika saker, men jag pallar inte skriva alla detaljer plus att ni inte pallar läsa så jag skriver punkter!
 
Först föra vi lite på Lion bar och jag tog en piggelindrink <3
 
sen drog vi kosan till Södra Bar, där hängde vi ett tag såg bekanta ansikten och blicka ut över stockholms natten
 
sen drog vi till Hellströms. Köpte lite dricka och stod lite halv lost i baren. Sen kom en kille och fråga om vi ville sitta med han och hans gang. Visst sa vi. Det blev Vip bordet för hela slanten, champange an mass, shots och drink så sjukt najs. Han limma på mig och sa att han gilla blondiner, ja bah ahapp.
 
Vi var kvar länge och drack alldeles för mycket sen så mötte vi upp bonden_bar_killarna vid baba sonic,vi stod i kön ett tag men vi palla inte stå där så vi gick till Hellstöms igen
 
Sen strosa vi runt lite och gick till bar 54.
 
Sen skulle jag och sara ta oss hem. Och vilket jävla helvette det var! Frysa vid bussstationer, gå från bromma plan. Varför går inte den jävla tunnelbanan för?! Jag kom hem halv fyra. Men va fan det var så värt det!
 
Nu har jag i alla fall vem jag skasnacka med om jag behöver hjälp med plugga historia. Jag tycker Joan är trevlans men han är lite som min mamma, peppar mig att kämpa sista gymnasietiden. Men jag blev inte så övertygad, hahah!
 
Vi har fått nya söta party vänner och har haft en kväll med mycket flyt, succé! Tack M & S för att ni är underbara <3
 

RSS 2.0