Only know you've been high when you're feeling low

tja blogglisch!
 
Livet är väll helt okejsch. Skolveckan har var rätt körig. Torsdagen var inte najs alls xD Jag var bakis efter den underbara onsdagsnatten på Obaren. ÅR&DAR spelade och vi (Linnea och Johanna <3) drack föör mycket, efter speningen stanna vi kvar och hängde dansa lite med random personer. Vi träffa även två crazy tjejer från (skåne?) som stolkat mig och linnea en aning på instagram. Fört lite obehagligt men de var sköj att hänga med :p det var en underbar kväll, men en underbar kväll har sitt pris dagen efter...
 
Tordagaden blev dock najsare mot eftermidagen som jag spenderade med Tove, vi snacka och bakade chokladbollar. På kören var Carina på sin sons konsert så vi hade en vikarie. Han hette Jakob och var huuuur söt som hellst. Sjöng fantastisk och var jätte trevlig. Sedan hade han gått massa musik utbildningar, jag var impad! ^^
 
Nu idag skulle jag åka till stan med nike och göra lite ärenden, jag gjorde i ordning mig sen fick jag plöttsligt fasansfullt ont i magen. Det gjorde så jäva ont i magen. Jag var tvungen att värma värmepåsen och gå och lägga mig. Jag sov i fyra timmar. Sedan var det över. Nu har det hänt att jag fått plöttsligt ont i magen två gånger på sistone. Jag blir orolig undar vad det kan vara....Och så blir jag skit nervös för tänk om det sker när vi ska spela upp spelet! :O fan asså.
 
Imorogn ska jag sjunga solo med Nike i kyrkan. Det är lite nervigt, stod till och med i annonsbladet, haha. Jaja det kommer säkert att gå bra. Sen blir det lunch med familjen och mormor och farmor. Sedan ska jag träffa tjejerna och se filmen EGO! pepp :D
 
 
nu ska jag sova eller nåttt, puss <3
 
Passenger – Let Her Go

Bästis, jag är så stolt!

Jag har inte riktigt fattat att min bästis Moa Marklund, har tagit körkort idag. Det är ju helt jävla fantastiskt! Du är är en riktig wonder woman. Klarar av att plugga körteori, övningsköra, ta körlektioner. Allt samtidigt som du klarar plugget med bravur. Jag kan inte förstå hur du pallar av allt, jag som inte ens kan fixa plugget! Du är min hero och förebild nr.1 Att du sedan är hur vacker som helst gör verkligen inte saken sämre.
 
Jag är så glad för din skull, och förväntansfull över allt kul vi kommer ha i framtiden, du, jag och bil! 
 
Jag är såå stolt över dig Moa, puss!
 
 
Håkan Hellström – En Vän Med En Bil
Diana hade en bästis med en bil
och vi åkte långt bort
vi kanske  tillochmed
lämnade Sverige
 

insekter

hej.
helt okejsch dag i skolan idag. Dagens absoluta höjdpunk var magdans kursen vi hade med Willhem! Skit kul att se han dansa och att skaka rumpa med hela klassen!
 
nu tittar jag på guldbagge galan. Så himla glad att Malik Bendjelloul fick baggen för bästa bästa dokumentär. Ett självklart val då hans "Searching for Sugar Man" har blivit oskarnominerad! 2012 bästa film enligt mig!
Att Hasse Alfredsson även fick heders priset, då var jag nöjd.
Han är en fantastisk människa och skapare. Men varje gång jag ser honom sörger jag Tage, de hör ihop, han dog alldeles för ung.
Rodriguez – I'll Slip Away
 
 

Lady bump, lady bump..

Tjenixen! Allt är väl med mig förutom att jag lider av en ständig narkos...jag sitter i soffan lyssnar till mamma som läser om SD till mig och jag somnar in. Mycket segt.

Jaja i skolan är väl det okejsch förutom att jag stör mig på Nils...det har blivit en "får jag kalla dig bror" 0.2 upplevelse typ. Han säger att jag är sämst inför alla, och ja jag kanske inte är bäst på att leka men endå liksom! Han petar (slår) mig med sin väska och säger "eeeyye" nej ni ska inte ta allt som jag skriver för seriöst, pleace don't.

Fredagen var najs och galen! Gabbis boy var trevlig, klart godkänd pojke till henne! Vi såg mutches grande band vissa mindre bra andra awesome! Faragó som vi kom till var glödheta. Efter att Gabbi och Mats hade gått fortsatte jag och Linnea festen. Det spåra rejält. Vi danska galet med främmande människor Linnea blev uppdragen av sångaren med en annan tjej. Livet lekte
På lördagen hade jag sånglektion, alltid trevligt att höra att man äro fab. Efter det så åkte familjen till barkaby. Jag shoppa mer än nödvändigt. För 1200, meeeen jag sparade faktiskt 5000:- pga rea, så det så!

Idag hade jag mys dag med bästis, vi träffades tidigt, åkte skridskor i kungsan till Beatles, sedan fika vi på Joe the juice. Det var mysigt och skönt att prata massa! <3

Nu ska jag läsa manus puss, puss!

http://open.spotify.com/track/31UBcyZkwJRy2ZV5XpMlxh


jag gick i ide, ett tag där.

hej, jag vet jag har inte skrivit på ap länge, typ tre veckor? shitt asså, det är inte det att jag levt under en sten. Verkligen inte. Jag har hållt på som vanligt! Det har hänt mycket najs sedan jag blogga. Jag har gått ut, dansat, hånglat, vart med kompisar,  fått fina julklappar, sjungit, skrattat, gråtigt, shoppat galet, friterat. Det har vart härliga tider, men nu är det inte så härliga tider längre då jag har skitigt totalt i plugget. När jag har struntat i det har jag tittat på kolosala mängder film, kortfilm, långfilm och dokumentärer. Det är grejer det.
 
Nu har då skolan börjat igen och vi håller på med spel. Min roll är Magdalena. Magdansös som är före detta prostutuerad. Så ja jag ska flörta och visa magen här och där. Men jag gillart. Hon har kurrage och det är det enda som betyder något i min värld.
 
Det är sjukt mycket sång nu för min del också. Samtidigt som vi börjat med pjäsen så startar musikalen på kören i år blir denna:
 
Original Cast – ANDREW LLOYD WEBBER'S NEW PRODUCTION OF JOSEPH AND THE AMAZING TECHNICOLOUR DREAMCOAT
 
det är en heeeeeeeelt crazy, verkligen. en del av mig hatar den en annan del diggar't. Vi får se hur det blir. Jag önskade en av Josephs bror som har ett country solo! Vi får se om jag får den...sen ska vi sjunga stabat mater i år igen, och konserten kommer vara två dar efter musikalen >.< eftersom min körledare uppmuntrar mig att ta solon (inför hela kören) känner jag mig rätt så tvingad, så jag önskade två duetter. En alt och en sopran. Även där får vi se hur det blir. Sedan närmar sig min solo gudtjänst med Nike alt mer och mer, dax att börja öva kanske? Som sagt sjukt mycket sjungande just nu, men det är kul, antar jag.
 
bästa låten just nu, helt fantastisk!
Shout Out Louds – Walking In Your Footsteps 
 
Här kommer lite random bilder för att förgylla det hela lite!
 
ah coolaste hänget med Adam efter spelningen med ÅR&DAR, fantastisk konsert och underbar kväll!

RSS 2.0