jag kunde varit ett träd, jag kunde varit en drog, jag kunde varit en vind. Jag kunde varit du.

tja mina julvänner!
Sista veckan spenderade jag med att göra roöiga saker, och sket fullständigt i prov och inlämningar. Det vaför jävligt sen då jag har det kvar att göra, men vad fan jag vill inte bli läkare eller jurist. Sen kirra jag ett garanterat g betydligt mer i samhälle. Det lönar sig att klaga, erkänna sig svag och skriva god jul till ingela alltså. Don't worry, är hennes led ord till mig. Jo jag worry, lite, men mindre nu.
 
I onsdags gick jag och moa på en liten presvisning av Linnea Olssons film "Summer" Skit bra, verkligen. Fantastiska miljö vyer och musik. Linnea Olsson – Giddy up! (jag vet att du också la upp den men det var den jag hade tänk också när vi såg filmen...<3)
 
På fredagen skulle jag och bästis på 20+ konsert med Sander. Jag ljög på mammas förslag och fixa oss på gästlistan. Innan konserten fira vi lovet med vin och öl. Väl på debaser kunde vi inte motstå ölen..trots det hutlösa priset 55:- men fan vad god den var!
 
han var helt fab och hans band sen, 8 underbara personer. Han spelade en [ingenting] låt otroligt nog min favorit låt [ingenting] – Blanka blad inte alls den kändaste av deras låtar, så det var fantastisk kul.
 
det har blivit en hel del cigg senaste veckan då det har vart festliga tillfällen med moa. Jag inbillar mig att det är bra för min förkylningshosta, men det är nog tvärt om...
 
Helgen har spänderats mycket i min ensamhet. Jag har vart på rummet och lyssnat på ett fynd jag gjorde i fredags i vår cd hylla Bo Kaspers Orkester – I Centrum fattar inte hur jag kan ha missat den jag har ju lusläst hyllan efter fynd, jag skyller på dyslexin. Fun fact: jag har kommit på att jag kan trycka på alla knappar med mina tår från min säng på cd spelaren. Det känns betryggande att inte behöva röra på sig i onödan när man är sjukling. Nästa steg är att öva mig på lp spelaren.
 
sen har jag åkt lite till stan då och då. Idiotisk då jag har köpt alla julklappar redan, sedan typ en månad tillbaka men jag gjorde det för att få lite luft och gå på gator jag aldrig gått på långt ifrån plattan. Sedan var det en triumf när jag inte behövde lägga på 2.5% hjortron glöggen. Tur det då jag hade glömt lägget.
 
Idag då dan före julafton, har jagpyntat, gjort julgrupper, bakat godis, och dreglat i synen av Jude Law i "Holiday". Helt ofattbart snygg och bra såklart!
 
Christopher Sander – Ett Sjunkande Skepp

jag har de underbaraste av vänner!

hej. förlåt jag har inte bloggat på år och dar! Men jag har fan inte haft tid det ser så mycket sköj i mitt liv just nu...
 
Först fyllde jag 18 tog med min familj på radio inspelning. Gjorde after school med Moa, Sara, Linnea, Jenni och Tove! :D
 Gick på mickro festival med min bästis 12/12/12 med grymma artisker, specielt Thomas som vi kom för. Där träffa jag även Fanny, herre gud vad länge sen jag träffade henne! Men Det var väldigt kul och lite stelt men mest kul :p Där drack vi öl och cider kändes ballt ;)
 
gick lucia tåg och sjöng ett rätt så på tvingat solo. Alltid lika jobbigt när man gör det för en fullsatt kyrka men efter åt är det värt då det ofta kommer fram främlingar och lovordar en.
 
lördagen började med övning och sedan två lucia konsertet på scansen i seglora kyrka. Även där blev det en till julsång mot min vilja. Som nästan Thomas Öberg skulle sagt:Bob Hund – Popsång (mot min vilja)
Vad ska man göra. På den sista konserten var det en kille som spana in mig, men jag tänkte inte mer på det. Och under fotograferingen efteråt frågade ida mig om jag hade pojkvän. "nej" sa jag. Då blev hon jätte förvånad för hon var helt säker på att den där killen var min pojkvän...sen intygade hela kören "att ofta ni inte är ihop". Sjukt stelt. Han var söt men rätt så skum dårå.
 
Efter det skyndade jag mig till liljefolmen för att köpa grejer inför festen! Sen kirra vi i ordning festen med Moa och Sara till STOR hjälp. Sen kom the party people. Men mindre än vad som hade tackat ja. Och klart man blir besviken på att folk som säger att de ska komma inte kommer och inte säger det. Dålig stil. Men de som kom var underbara tycker jag. Och jag hade väldigt roligt och även fast det inte riktigt blev som planerat vart det roligt endå tycker jag!
 
Me nu är jag sjukling så jag är hemma från skolan idag. Jag har jätte ont i halsen, och nu dör jag på englelskan. Och jag har tappat bort min dator sladd så det suger men jag är glad annars!
 
Amanda Jenssen – Dry My Soul
 Last Lynx – Killing Switch
Thomas Stenström – Full av liv
Thomas Stenström – Detsamma
Thomas Stenström – Krossade drömmar
Thomas Stenström – Full av liv
Puss

Jag är här för att stanna så bara fatta det.

 
Helgen vart intensiv, som fan. Massa Messias, övningar. Så bu är jag lite små kär i min körledares son. Lyckat...Idag har jag gått luciatåg på drottningsholmsslotts kappel sen åkte man direkt till kyrkan och började öva inför kvällens konsert. Det vart en sjukt lyckad konsert. Och det är skönt att de var slut nu med Händel för ett tag. Snart fyller jag 18, om 12min...sitt asså. Som jag väntat och ni :3 godnatt! <3
 
http://open.spotify.com/track/4OxyRVYe3ZyjYc78MYoqmo
 

This is the end, my beutiful friend.

Idag så sket jag och mosbrickan i lunchen och vi drog till tunnan och åt pizza. Det vart ett rikigt äventyr att ta sig dit och tillbaka i snöstormen, men det var lätt värt!
 
Idag var det vår sista adventspiral. Det vart lite moloket, kommer ändå sakna det, det är mysigt och det lucktar gott i salen!
 
 
 
 
The Doors – The End - Mono LP Version

12.12.12 jag har lust att passa på att gifta mig. Men med vem, dig kanske?

idag skrev jag sam-prov, det gick bättre än väntat. Sedan gick jag och moa och åt på donken, vem fan vill ha matvetesallad...det blev en riktig Ma dag i skolan idag, det var mys.
 
Åh 12.12.12 är spikat med min finaste Moa, bästa sätt att fira det. Med dig.
 
Thomas Stenström – Detsamma
 
 För om det innebär att du och jag aldrig mötte morgondagen,
så vill jag veta  att du kände, om känslorna var samma,
känner du detsamma, detsamma, detsamma  som mig
Jag vet att du känner det samma som mig, förevigt.
 
Those were the days, and they are our days now.

En liten del av min stora dröm går i upplevelse 21 december.

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Äntligen, äntligen. Sander. Inte för att jag får [ingenting] i helhet, långt ifrån men det är rösten, kärnan. Han är helt fantastisk. Men det är klart jag hoppas på en
åter förening.
Christopher Sander – Hjärtat Slår Sällsynta Slag
 
 
 
 

We gonna fly like eagles, away from the city lights.

Hej jag vill börja med att säga att jag tycker baren på novemberfesten blev jävligt lyckad! Och inte för att skryta eller jo, det var jävligt mycket min förtjänst. Jag fixa banden, och det blev super bra tycker jag jag är nöjd. Har haft grymma musik upplevelser, gåshud och träffat trevliga människor.
 
här kommer lite insta bilder från veckan!
 
Underbara Tuva som sjöng super bra i baren men sin kille som spelade gitarr till!
något som jag älskar alldra mest är gammla neon skylltar, det är något magiskt med det. Så i måndgas lyxa jag och mamma till det och gick till centralbadet.
lite gott efter asiatisk buffé
min super fina nu 18 åriga bebis sedan tisdag, nu är du stor...<3
mingel på top shop event!
URBAN FUCKING CONE! med bästis i fredags. helt jälva fantastiskt var det.
hans röst och blickar, gud.
Jag och mos har en ny killfavorit utseende mässigt. Världs snygg.
på lördan åkte jag och Nike till stan och bläddra lps det lutar mot vinyl/vinyler i födelsedagspresent, gaah!
idag första advent pinna jag till Tove en stund efter messan. Det var väldigt mycket folk och jätte mycket gott att knapra på. Men jag kan inte sluta att bli räddare och räddare. Tänk om jag inte bor nära Tove i framtiden, då kan vi inte ses en gång i veckan som vi har gjort alla dessa år...fan asså.
 
Imorgon har jag samhälleprov, jag har inte pluggat. Alls. Standard.
 
Puss och kram <3

RSS 2.0