And all those conversations, Are the secrets that I keep

One Direction – Little Things
 
fan vad jag älskar denna låt, sjukt vacker. Och jag älskar dem med, men jag kan inte låta bli att känna ett starkt hat för dem med, då de kommer bli anledningen till att y inte kommer vara med på klassresan. Jag blir så ledsen när jag tänker på det, så jag gråter och gråter. Du verkar inte förstå hur jobbigt jag tycker det är, för dig är det som livet fortsätter. Du kan ju bara åka med aklassen. Men det är inte så enkelt. Och jag vet inte vad jag ska göra för att få dig att förstå att jag blir skit ledsen.
 
Jag vill dansa med dig. Jag vill dricka alkohol och låta främlingar slicka vodka från våra magar. Gå på kvällspromenader, prata skit om otrogna opolitliga brazilienare med dig. Jag vill smita från resuranger och försöka köpa absolut citron. Säga "want a man" med den där speciella försäljarens röst. Och framför allt skratta, så att jag dör. Jag vill göra om det och med just dig.
 
Jag vet inte vad jag ska ta mig till, utan min känsliga party tjej i festens stad Barcelona....
 

det snurrar i min skalle

Detta är vad jag ägnar dagarna åt nu förtiden.
 
ser en sista film på filmfestivalen "the land of hope" riktigt bra.
 
sätter upp en filmfestival affish och byter därmed ut Zelda. Blandade känslor.
 
struntar i plugget och kommer definitivt få ig i historia och tyska.
 
bokar band, klistrar ihop spelschema, mailar med okända människor
 
sjunger med nike och har någon romatiserad bild av att hon och uppträder i helgen
 
äter kakor, igår åt jag 13 nybakade chokladcookies, och 6 maccroner, idag, 3 maccroner och en liten rabarberpaj
 
panikchattar med viktor
 
skriver meddelanden till min fiende, som sakta förändras lite i mina ögon..
 
lyssnar på Choir Of Young Believers – Rhine Gold och dör en aning
 
stör mig på föräldra "rock" orkestern
 
skriver recentioner i an mass, det gäller att träna sig.
 
men det jag tänker mest på är om baren blir ett fiasko, kommer alla skylla på mig. Det känns som jag tagit på mig det störta ansvaret. Men kom ihåg vänner,
we all in this together!
 
godnatt, puss <3

Jag skiter fullständigt i plugget just nu. Men jag orkar verkligen inte bry mig. Jag har kul och jag vet att jag kommer kunna klara mig efter gymnasiet med g i allt. vem behöver mvg, inte jag i alla fall! :D

Tja Bitches! Fan vilken najs helg och vecka jag har haft alltså, klockers helt enkelt! Ah kan ju börja lite smått från söndagen. Då gick jag på red carpet med två groteskt vackra kvinnor. Korvbrickan. Vi drack drinkar och knapra gott. Sedan såg vi filmen Amour, den var bra men man blev skit skraj inför ålderdomen ovch vet inte riktigt vart man ska ta vägen sen, när man är gammal.
 
 
På måndagen så gick jag och moa på "Som jordgubbar smakade" En film med massa Thåström musik bara, härligt var det i alla fall. Innan bion blev det piggelinslusch för min del och cigg för bådas.
Imperiet – Kriget med mig själv
 
På tisdagen koppla jag in lite "ny" musikutrustning i mitt rum. Sen kom universitetstidningen hem med min filmrecention i! Så jävla ballt att se den där, texten, tryckt och i allas stockholmsstudenters händer. Sjukt kul var/är det!
 
 
På onsdagen så hände det mycket, först vart det BREAKING DOWN PART 2 med bästaste tjejerna. Moa, Amanda och Sara. Fan vad bra den var och gud blir fortfarande helt tagen av hans skönhet den där Edward! men det var mycket spänning och sorg i den och mycket hårt kramandes om Amandas hand.
 
Efter bion skynda jag mig till Karlaplan och gick en poverwalk på !800meter! till radiohuset. Där väntade bästis på mig med bästaste platserna. Nu var det Familjen och Alina som gällde. Åh Johan du underbara skåning, så himla trevlig och bra musiker!
 
Alina Devecerski – Flytta på dej
Familjen – Det Var Jag
(blev helt till mig när han körde denna, det var mer än vad jag hade hoppats på <3)
Det var en toppen kväll helt enkelt!
 
Idag så träffade tove upp mig vid min skola vi tog en promenix hem till mig och drack Mollys Fruktree och åt kardemummaskorpor och barberque mandlar! Gud vad mycket vi hade att prata om sen börja vi pinna till kören. Shitt vilken stämning det var på kören idag. Vi satte alla Messias (händel) låtarna, och det lät riktigt bra. Sedan har jag vart hemma och tittat på premiären av historieätarna! Åh Erik är verligen en favorit :)
 
nu ska jag sova. Men tack ska ni ha er mina fina vänner utan er skulle jag bara ha hälften så roligt! <3
 
 

jag borde packa allt och resa långt till det stillaste havet.

hej.
just nu skriver jag på nationella svenska "talet" det går sådär..ha 2,5 min än så länge, ska bli 5.. medans lyssnar givetvis på musik. Det vackraste just nu är:
 
Bo Kaspers Orkester – Utan dig
 
Utan dig, famlar jag än en gång, än dag.
Ensam kvar ska jag leta.
 
så skall det aldrig bli.
 
idag ska jag då plugga, sen vara med yasmine och sedan ha myskväll med Amanda och Sara! Toppendag helt enkelt! <3

Du kan inte vara skickligare än jag, jag la xylofon två gånger i samma spel förra veckan. Skillat.

tjenare! helt okejsch dag i skolan idag, ganska så trisst men men. Efter skolan blidde det bästis mys! Vi åkte till stan promenera och blåste nästan bort ibland...jag köpte bd biljetter och moa platttång. Sen prova vi fin fina skor på NK, ni kan säkert gissa vilka.....;)  Sen blev det lite gott på donken. Super skönt som vanligt att vara med bästis och ba va. 
 
den här videon bara måste spridas vidare, för dem som mot all förmågan inte sett den!
 
 
 
Den är så jälva rolig, har sett den så otroligt många gånger nu sen den va med på partaj i söndags. Herre gud så himla bra gjort!
 
Nu måste jag plugga! <3

:3


flickor förena eder!

Hej gör ett nytt försök här då eftersom mitt förra inlägg försvann! Fan hatar när det sker D: just när man filat på ett fett länge så bah, nej.
 
Ja som ni vet (hoppas jag) äro jag hemma nu. Kom hem i fredags kväll ca tolv. De tio dagarna i Rom var fantastiska, verkligen. Vi gick på massa intersanta museum och såg mycket coola byggnader. Sen vart det alkohol till varje måltid, det tackar man ju inte nej till. Så ja ibland var man inte helt nyckter men det fungera! När jag var själv på stan blev jag erbjuden dater x antal gånger, fyra tror jag minsann! Haha italienare...Nej men det är lite kul att sticka ut lite extra, det var mycket få blonda frillor i staden, inte ens turister! Så man fick höra komplemanger så som:
"Your haiiiir"
"You are the number one of beauties"
"Im in love with you"
Jag sa tackade snällt nej till alla kaffe inbjudningarna. Jag är kräsen, desutom var de lite för gamla cirkus 30...
 
Det blev många fina bilder och mycket god mat. En toppen resa blidde det. resten av lovet blev det häng med familjen all in. Först ljuständning vid farfars grav med pappa släckten på lördan. Och på söndagen var jag med mamma i stan och njöt lite av stockholm i stil.
 
Idag vart det då sovis för att jag inte har matte, trevligt, Det varfantastisk att få träffa mina skolgirls det känns så länge sedan har saknat er så att det gjort ont. Så det var underbart, Sedan hade vi kör apa länge det var sådär, helt okejsch.
 
Imorgon vet jag inte hur skoldagen blir men sovmorgon blir det i alla fall!
Här kommer lite bilder från helgen bilder från Rom kommer senare!
 
 
ah sjukt najs att komma hem och öppna detta najsa paket med signad Timo CD och Gus By Hear nysläppta kasset med signatur. Trevlig vinst!
Timo Räisänen – Endeavor
Gus By Heart – Rather Be Singing Than Thinking - EP
två nya skivor som kom när jag var borta var:
Mando Diao – Infruset
Bo Kaspers Orkester – Du borde tycka om mig
 
Infruset har jag längtat efter något otroligt. Och mina aningar stämde den är helt fantastisk. De har lyckats sjukt bra med att tonsätta Frödings texter, och allt blir bara så jävla vackert. Man kan inte undgå att fälla en tår.
Men kaspers är inte mycket sämmre de. De har lyckast med att göra den perfekta chilla i soffan plattan. Softlisch är den.
bästa låten på infruset är
Mando Diao – Den självslagne
och
Bo Kaspers Orkester – Världens ände
kniper första platsen för att jag har lyssnat på den konstant sedan sista augusti då den kom som singel. Och den håller lika bra än. Så det vore ju märkligt om den inte skulle få vara först!
 

RSS 2.0